Respondent 3.01

Situation 1

Untuk kamu semua sahabat yang aku sayang..bila ku dengar lagu ni..teringat dengan kamu n_n Friend 1, Friend 2, Friend 4, Friend 5, Friend 6, Friend 7, Friend 8, Friend 9

Sahabat Sejati
http://www.youtube.com
Khas buat sahabat2 sejati ku.. Semoga ukhwah berkekalan..
Like · · Share · 22 hours ago ·
Friend 1, Friend 2, Friend 4, Friend 5, Friend 6, Friend 7, Friend 8, Friend 9 and 9 others like this.

Respondent :  ‎Friend 3 rindu dgn kau 😦 serius..aku rindukan semua sahabatku saat ni..btapa aku sygkan kmu semua,…cuma ku tak tahu mahu tunjuk bagaimana 😦
22 hours ago · Like · 2
Friend 3 : eya….. sahabatku…me too,,,miss kau sngat2 …eya sama jgk kita tuw…
22 hours ago ·

Assumption:
Based on the respondent’s posting, the respondent can be categorized is an Extrovert simply because the respondent value and cherish her friendships which we can see from ‘semoga ukhwah berkekalan‘. From the posting itself, it proves that she had many close friend.

________________________________________________________________

Respondent 3.01

Situation 2

Friend of Respondent :  Friend 1, Friend 2, Friend 4, Friend 5, Respondent, Friend 7, Friend 8, Friend 9 and lain2…. cuti ni geng,, masak diam2 sak… suma pn ada asgment,, tp rehat2 la jgk ^_^ …. sapa ada plan 2 calling2 ya.. 🙂

Friend 1, Respondent, Friend 4 and 3 others like this

Assumption:
Based on the respondent’s posting, the respondent can be considered as having ‘Extroversion’ personality. The assumption can be based on Respondent friendliness that made her friend wants to get together.

________________________________________________________________

Respondent 3.03

Situation 3

Macam best ja.. n_n ( pilihan…kos lepas..kena pilh 1 saja..jgn tamak ya..) mau p mana nie ya :)..heeee…
Like · · March 25 at 1:50pm ·
Friend 1 : jom aq mau ikut…:) 🙂
March 25 at 2:21pm · Like · 1
Respondent : hee 😛
March 25 at 2:26pm ·

Assumption:
Based on the respondent’s posting, ‘mau p mana nie yaa 🙂‘ provoke attentions towards her. As a result, the respondent makes her friend wants to tag along. We can assumed that the respondent can be considered as naturally extrovert kind of person and very easy to get along with others.

_______________________________________________________________

Respondent 3.04

Situation 4

Bila aku dlm keadaan penat…aku berharap..destinasi ku tuju selepas kuliah adlh rumah ku..bukan desasiswa @ bilik….. 😦
Like · · March 13 at 2:14pm near Penang, Pulau Pinang ·
3 people like this.
Respondent :  ‎Friend 1, rindu mahu kuar dgn kamu 😦

Assumption:
Based on the word/phrase : ‘rindu mau keluar dgn kamu 😦‘ . From the situation above, it’s clearly tells that the respondent didn’t really like to spend her time alone. She stated that she missed going out with one of her friend. So, the respondent most likely to be under ‘Extroversion’ personality category.

________________________________________________________________

Respondent 3.05

Situation 5

Taman negara pulau pinang menjadi destinasi hari ini 🙂 sempat hiking….santai di pantai keracut..akhir sekali..balik dgn bot … hiking..hmpir mgalah..tp nasib baik..prinsip diri mgatasi segalanya..jgn mgalah dulu…akhirnya sampai jga p pantai tu..hehe.. Kerry Brooklyn mai dtg penang ya n_n …akak tak tpu..negeri ni mmg byk sejarah.. nt akak upload pic..pasti tak sbr nak dtg sini 🙂
Like · · March 10 at 4:25pm near Penang, Pulau Pinang

Assumption:
Based on posting above : the respondent can be categorized as having Extrovert personality. This is because extrovert person often perceived as full of energy and outgoing. They tend to be enthusiastic, action-oriented individuals.

_______________________________________________________________

Respondent 3.06

Situation 6

Tertarik dgn ayat ni yg dbg dgn Friend 1..scr spontan..adui..pgaruh sastera ni..hee n_n ~aku percayakan semua sahabat aku..walau ada yg tak percayakan aku 🙂 …sbg seorg shabat..tak perlu aku meragui kamu semua…….~
Like · · March 10 at 5:29pm near Penang, Pulau Pinang ·

Assumption:
Based on the word/phrase : ‘aku percayakan semua sahabat aku‘ and ‘tak perlu aku meraui kamu semua‘, the respondent can be categorized is an Extrovert simply because the respondent value her friendships and very amicable towards her friends. The respondent portray herself as having a positive emotions.

________________________________________________________________

Respondent 3.07

Situation 7

Sahabat baik ku Friend 1 dan Friend 2 akan menuju ke Johor mlm ni 😦 aku juga akan ke sana..cuma dlm situasi yg berbeza 😦 alaaaa…… tak best ar mcm nieee….

Like · · 16 hours ago ·
Friend 1 and 4 others like this.

Assumption:
Based on the word/phrase : ‘alaaaa…tak best ar mcm niee…’ ‘😦‘, the respondent can be categorized is an Extrovert as her posting shows that she didn’t like being left alone. Therefore, we can assumed that the respondent enjoy the company of other especially her friends.

________________________________________________________________

Respondent 3.08

Situation 8

(Respondent sent a post one of her bestfriend)

April 1 at 5:39pm ·
My friend syg..klu kita berkumpul semua Friend 1, Friend 2, Friend 3, Friend 4 and Friend 5 aku mahu kita mengalai/igal-igal sama2 ya :P..heeee….
Like ·

Friend 1 and Friend 2 like this
Friend 2 :  rin.. nda sabarr aku mau jumpa kamuu ;( geng2 ku
April 1 at 5:47pm · Like
Respondent : aku pun sma…ndak sabar sda mau pulang sabah ni… 🙂 sabar yaa…fokus dlu sama stdy mu sana…
April 1 at 5:48pm · Like
Respondent : nti ko rindu la plak U.K klu lama2 cuti..heeee..usahakan yaa..kita mesti jmpa time cuti ni…d jeti….. ok…….
April 1 at 5:49pm · Like
Friend 2 confirmed! wajib itu kita jumpa

(Mengalai/igal igal is a traditional Bajau dance)

Assumption:
Based on the word/phrase : ‘berkumpul‘, the respondent can be categorized as having Extrovert personality. The respondent’s posting shows her interest in social activity especially with her friends. Hence, the respondent have a higher degree of sociability as she also planning to hang out with her friend on semester break .

________________________________________________________________

Respondent 3.09

Situation 9

Pada 15. dis. 2010…tahun lalu..aku habis STPM..kertas terakhir ialah BM.. balik…terus ke jeti bsama rakan2 baik…Friend 1, Friend 2, Friend 3, Friend 4 and Friend 5 ….. igat tak pjanjian pada 15.12.2015…..kamu kena dtg ke jeti tu yaa..aku akan ingat dan akan tunggu wlupun kamu mgkin akan lupa
Like · · Unfollow Post · Remove from Profile
Friend 1 and Friend 2 and 2 others like this.

Friend 1: 4 years lg la kan..ingat rin

Friend 2 : rinduuu macam mau mati sama kamu.. ingat rin.. masing-masing bawa bf kan.. hahah.. aku jak xda .. hahah

Respondent : heee….aku bwa tunang @ suami aku kowt…jgn rsau ,,,,inshaALLAH…. masa tu da anggun..manis…. bersama cincin masing2…(hiaskan lah cinta djari manisku..heeeeeee..muah..muah….jgn nakal2 ya sai kat u.k….mira…jgn nakal2 kat I,.K..heeee

December 15, 2011 at 11:33pm · Like

Assumption:
Based on the respondent’s posting, the respondent is really looking forward meeting up with her friend. Again, the respondent can be categorized as having Extrovert personality. We can assumed that the respondent loves socializing. Based on the respondent’s comment to her friend she is very likely to be a talkative person.

________________________________________________________________

Respondent 3.10

Situation 10

Korang sbg bakal ayah..bapa..abi…abah..papa..dady… 🙂 apa prasaan korang?

Bapa yg penyabar tahap gaban!!
Just shared a video with http://realplayer.com/
Length: ‎1:48
Like · · Share · March 15 at 10:59pm

3 people like this.
Respondent : Friend 1, Friend 2, Friend 3, Friend 4 and Friend 5, Friend 6, Friend 7
March 15 at 11:00pm · Like
Respondent : Friend 1, Friend 2, Friend 3, Friend 4 and Friend 5, Friend 6, Friend 7
March 15 at 11:02pm · Like
Respondent :  ‎Friend 5 ..ko tgok ni..mau kena budak ni..eiiii…..

(Respondent shared a video to her male friends)

Assumption:
Based on the word/phrase : ‘Friend 5.. ko tgok ni..mau kena budak ni..eii..’. The respondent’s action of sharing a video to her friend shows her tendency to seek out stimulation and start a conversations. Thus, the respondent can be categorized as having Extrovert personality.

________________________________________________________________

Advertisements